Gezocht: Mentormaatjes

Geschreven door redactie op 06 maart 2012

Omdat niet alle leerlingen voor schoolzaken terecht kunnen bij ouders of oudere broer of zus, heeft Humanitas het project Mentormaatjes. Jonge volwassenen begeleiden op vrijwillige basis een leerling die zonder dat uurtje ondersteuning in de week het waarschijnlijk niet zou redden. Voor het volgende schooljaar zoekt Humanitas nieuwe mentormaatjes.

Voor sommige hbo-opleidingen zijn studiepunten te verdienen met deelname aan mentormaatjes. Heb je interesse om in Breda aan de slag te gaan als mentormaatje, meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie vind je op deze website.

Ook is Huminitas op zoek naar schoolcoördinatoren, die mentormaatjes werven en selecteren. In overleg met de schoolcontactpersoon zorgt de schoolcoördiinator voor de koppeling tussen de leerling en mentormaatje. Bovendien is hij of zij de steun en toeverlaat voor de mentormaatjes. Meer informatie over deze vrijwilligersfunctie is op de website niet beschikbaar, maar wel in de folder onder dit artikel.

 

Laat een reactie achter