Kom naar de presentatie van het ombudsteam op zaterdag 5 november in Cultkitchen!

Geschreven door Afdelingsbestuur op 02 november 2016

Op zaterdagmiddag 5 november zal in bijzijn van onze partijvoorzitter Hans Spekman en Tweede kamerlid Lutz Jacobi het nieuwe ombudsteam van PvdA Breda gepresenteerd worden. Daarnaast zijn onze ‘eigen’ Tweede Kamerleden Attje Kuiken en Henk Leenders, wethouder Miriam Haagh en gemeenteraads- en bestuursleden aanwezig. 

Op zaterdag 5 november organiseert PvdA Breda het ombudscongres ter gelegenheid van de start van het nieuwe ombudsteam. Naast de presentatie van het team biedt de bijeenkomst eveneens een uitgelezen kans om kennis te maken met andere ombudsmensen uit Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Die middag praten wij met elkaar en met Hans en Lutz over de permanente campagne, zichtbaarheid en samenwerking.

Afsluitend brengen we een bezoek aan de Belcrum om te flyeren en bekendheid te geven aan het nieuwe ombudsteam van PvdABreda.

Het programma:

12.30:    Inloop/aanvang

13.00:    Presentatie nieuwe ombudsteam Breda, discussie over de rol van ombudsteams in de verkiezingscampagne.

14:00:    Uitwisseling informatie en ervaringen tussen ombudsteams

14:45:    De buurt Belcrum in

15:30:    Terug in Cultkitchen voor een drankje 

Locatie:

Cultkitchen Lachappellestraat 7, 4815 CL Breda 

 

Laat weten of je komt door een bericht te sturen naar onze secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Laat een reactie achter